Glasbena druženja

GLASBENA DRUŽENJA ZA DRUŽINE, ODRASLE, BODOČE MAMICE, UPOKOJENCE, SAMSKE

Glasbena druženja ali neformalni pevski zbor za:

ODRASLE, ZA DRUŽINE, BODOČE MAMICE, UPOKOJENCE, SAMSKE

V prijetnem pevsko-glasbenem vzdušju preživimo 60-min termin, se sproščamo z dihalnimi, vokalnimi in osnovnimi gibalnimi vajami, ter prepevamo znane in malo manj znane pesmi vseh žanrov. 

Lahko prihajate redno, občasno ali samo takrat, ko si zaželite takšne aktivnosti, brez kakršnihkoli obveznosti. Brez avdicije in brez predhodnega poznavanja not. 

Lahko spremljate termine objavljene na naši spletni strani ali nam pišete in vas bomo obvestili o naslednjem terminu skupine, za katero ste zainteresirano.


SKUPINA ZA GLASBENO-LITERARNA SPROSTITEV

Skupinsko glasbeno-literarna sprostitev je oblika sproščanja v katerem je glavni povezovalni medij glasba. 60-minutni termin začnemo in zaključimo s sprostitvenimi dihalnimi in vokalnimi vajami kombiniranimi z lahkotnimi gibalnimi vajami za sproščanje. Vmesni čas pojemo, poslušamo glasbo in se pogovarjamo o lastnem doživljanju slišanega, saj aktivno ukvarjanje, poslušanje in premišljevanje o glasbi veliko pripomore sproščanju in zdravljenju tako telesa kot duha. Prostor damo tudi kratkim literarnim vmeskom v kombinaciji z glasbeno podlago o katerih tudi debatiramo.

Za razliko od glasbene coaching skupine se ne pogovarjamo o lastnih težavah, vendar pogovor poteka bolj sproščeno in o splošnih temah. Naročanje je obvezno. Termini so objavljeni na naši spletni strani v rubriki novosti.


GLASBENI FRIEND-BUILDING

Dejavnost je namenjena povezovanju (zaprtih) prijateljskih li družinskih skupin. Namesto na odbojko ali pivo, lahko hodite na skupinska pevska druženja. Program je predviden za 6-20 oseb, običajno je to skupina prijateljev, prijateljic, sodelavcev ali družinskih prijateljev, ki si zaželijo skupne aktivnosti s katero bodo poglobili medsebojne odnose. Vsi skupaj se v prijetnem pevskem vzdušju zabavamo, sproščamo z dihalnimi, vokalnimi in lahkimi gibalnimi vajami in preživimo 60-min termin s prepevanjem in glasbo.

Preberite več o glasbenem coachingu