Glasbena šola s posluhom

Studio Brezovar

Dobrodošli v Studiu Brezovar, glasbeni šoli s posluhom za vaše glasbene želje, ambicije in glasbeni izraz. Že 20 let svojim učencem podajamo ljubezen do glasbe in jih uspešno pripravljamo na izpite, tekmovanja, avdicije, nastope
in predstavitve ob drugih življenjskih priložnostih. Naše učence spremljamo od samega začetka njihove glasbene poti do stopanja na profesionalno glasbeno pot. Ponosni smo na vse naše učence, ki so se uspešno odločili za poklicno glasbeno izobraževanje na glasbenih konservatorijih in akademijah  ter prav tako tudi na tiste, ki so vzljubili glasbo in svoje glasbene sanje nadaljujejo vsak dan ljubiteljski ali poklicno. 

​​​Studio Brezovar je glasbena šola specializirana za pouk KLAVIRJA, SOLO PETJA (individualnega), SKUPINSKEGA PETJA in GLASBENE TEORIJE (Nauk o glasbi, Solfeggio, itd). Poleg klasičnega ponujamo tudi žanrovski program klavirja in petja, po izbiri učenca (pop, jazz, blues, mjuzikl, fado, filmska glasba, in dr.) Prisegamo na pouk “v živo”, vendar že več kot desetletje ponujamo tudi POUK NA DALJAVO OZ. DELO ONLINE (Skype, Zoom…)

​WE WELCOME EXPATS AND THEIR CHILDREN IN OUR SCHOOL, All our services are available also in ENGLISH, SERBIAN, CROATIAN, BOSNIAN without any additional charge.

Kot družinskemu podjetju profesionalnih glasbenikov, nam je kakovost pouka v naši šoli na prvem mestu.  Prav tako sta nam izjemno pomembni uspešnost in zadovoljstvo naših učencev. Kot zasebna šola imamo veliko posluha in potrpežljivosti za vsakega posameznika, njegove želje, način in tempo učenja. Pouk poteka v sproščenem, vendar delovnem vzdušju. Za uspeh pa je nujna tudi redna vaja, tako doma kot v šoli in sodelovanje staršev pri domačem delu.

​​Otroke spodbujamo, da ob koncu šolskega leta opravljajo izpite na državni glasbeni šoli in si s tem pridobijo tudi formalno glasbeno izobrazbo.

​Z odraslimi učenci pa skupaj dogovorimo cilj ob začetku dela,Naj si želite občasno ali redno nastopati za domače, javnost, ali v cerkvi, posneti eno ali več skladb v studiju, pridobiti uradno izobrazbo na glasbeni šoli, nastopati na karaoke večerih, ali se samo sproščati ob glasbi oz. igrati klavir ali peti za lastni užitek, MI BOMO STORILI VSE ,DA VAS PRIPELJEMO DO VAŠEGA CILJA.

V naši šoli želimo pri vsakemu učencu spodbuditi ljubezen do glasbe, ki ga bo spremljala celo življenje. Glasbo želimo približati vsem, ne glede na domnevne prirojene sposobnosti in socialni status.

V vse naše programe pod enakimi pogoji vključujemo OSEBE IN OTROKE S POSEBNIMI POTREBAMI. Vsako leto nekaj večletnih najbolj nadarjenih učencev ŠTIPENDIRAMO in jim naše znanje in čas ponudimo po zelo znižanih cenah ali brezplačno.Tudi pri redni paketni ponudbi vas nagradimo z dodatnimi popusti za redno in pridno delo ​s profesorjem in doma.

Poleg pedgoškega dela v naši šoli,  želimo glasbo in vse njene pozitivne učinke popularizirati in vam jih ponuditi, kot zabavo, družabni element in tudi sprostitveni in terapevtski kanal.

Več o tem preberite na:
Glasbena druženja in sprostitev ob glasbi in ​Glasbena terapija