Glasbena šola

GLASBENA ŠOLA ​ ZA OTROKE IN ODRASLE (redni in ljubiteljski program)

Kot zasebni in specializirani šoli za klavir, petje in glasbeno teorijo so nam zelo pomembni kakovost pouka, prepoznavnost, uspešnost in zadovoljstvo naših učencev. Zato smo pripravljeni prisluhniti vsakemu učencu in način dela prilagoditi njegovi starosti, osebnosti, hitrosti napredovanja in žanrovski izbiri programa.

Želimo, da naše učence ljubezen do glasbe obogati in spremlja celo življenje ter da spoznajo in vzljubijo klasično ter kakovostno glasbo drugih žanrov.

Ponujamo vam pouk, ki najbolj ustreza vašim željam in ambicija. Ponujamo vam priprave na:

  • redni pouk s pripravo na letne izpite v glasbeni šoli (svetujemo za vse šolarje in študentje),
  • redno ali občasno podporo zasebnega profesorja pri klavirju, petju, nauku o glasbi in glasbeni teorij za učence drugih glasbenih šol
  • pripravo za sprejemne izpite za srednjo glasbeno šolo in glasbene akademije,
  • pripravo za avdicije za pevske ali igralske skupine izpite in sprejemne izpite na AGRFT, Pedagoški fakulteti itd,
  • pripravo lastnih studijskih posnetkov ali koncertov za domače in/ali javnost,
  • pripravo za vse druge preizkuse na katerih se potrebujete pokazati in dokazati v najboljši luči v petju, klavirju in glasbeni teoriji (NGL, solfeggio, drugo),
  • ljubiteljski pouk iz lastnega zadovoljstva

Z ugodnimi cenovnimi paketi spodbujamo redne ure s profesorjem, saj uspešnost zahteva redno in sistematično delo z jasnim ciljem, v sproščenem in zabavnem vendar delovnem vzdušju.

Vse naše programe ponujamo tudi ONLINE oz. na daljavo, ali pa kombinirano z  delom v živo. Delo poteka prek Skype-a ali Zooma.

 

​WE WELCOME EXPATS AND THEIR CHILDREN IN OUR SCHOOL. All our services are available also in ENGLISH, SERBIAN and CROATIAN, without any additional charge.