Glasbena šola za odrasle

KAJ VAM PONUJAMO

Kot zasebni in specializirani šoli za klavir, petje in glasbeno teorijo so nam zelo pomembni kakovost pouka, prepoznavnost, uspešnost in zadovoljstvo naših učencev. Zato smo pripravljeni prisluhniti vsakemu učencu in način dela prilagoditi njegovi starosti, osebnosti, hitrosti napredovanja in žanrovski izbiri programa.

Želimo, da naše učence ljubezen do glasbe obogati in spremlja celo življenje. Želimo jim predstaviti predvsem klasično glasbo, vendar jih tudi spodbujamo, da spoznajo kakovostno in brezčasno glasbo vseh žanrov.

Pri delu z odraslimi učenci skupaj sproti določamo program, s katerim boste najuspešnejše napredovali in uporabljamo metode in tehnike primerne učenju odraslih. Če tega želite, lahko tudi vi izberete del programa ali program v celoti, mi skrbimo da je težavnostna stopnja izbranega prilagojena vaši trenutni fazi učenja.


Ponujamo vam pouk, ki najbolj ustreza vašim željam in ambicija.

 • ljubiteljski celoletni pouk s precej svobode pri izbiri programa in žanrovske usmeritve, tempa učenja in povsem prilagojen delu z odraslimi
 • reden ali fleksibilen urnik
 • začetna šola klavirja in petja
 • skupinski pouk petja
 • cenovno ugodne pakete
 • pripravo lastnih studijskih posnetkov ali koncertov za domače in/ali javnost,
 • pripravo za avdicije za pevske ali igralske skupine izpite in sprejemne izpite na AGRFT, Pedagoški fakulteti itd,
 • pripravo za vse druge preizkuse na katerih se potrebujete pokazati in dokazati v najboljši luči v petju ali klavirju


Z cenovno ugodnimi paketi spodbujamo redne ure s profesorjem, saj uspešnost zahteva redno in sistematično delo z jasnim ciljem, v sproščenem in zabavnem vendar delovnem vzdušju.


V naši šoli želimo glasbo in vse njene pozitivne učinke popularizirati in vam jih ponuditi, kot zabavo, družabni element in tudi sprostitveni in terapevtski kanal. Ponujamo vam:

 • glasbena druženja za odrasle, družine, bodoče mamice, upokojence
 • skupine za glasbeno-literarno sprostitev
 • glasbeno povezovanje poslovnega tima/prijateljev
 • individualna/skupinska/družinska glasbena terapija

We welcome expats and their children in our school. All our services are available also in English, Serbian and Croatian, without any additional charge.


SPLETNE (ONLINE) URE

Dogajalo se nam je, da se naši učenci preselijo v drugo državo zaradi šolanja ali dela. Pogosto so želeli nadaljevati delo z nami in smo jim mi prek sodobnih načinov komunikacije to omogočili.

Zato smo se odločili, da tudi lokalno in globalno ponudimo možnost online glasbene šole. V kovidnih razmerah so izkušnje z online načinom sploh prišle prav in je večina naših učencev redno opravila vse predvidene izpite in uspešno opravila zaključne inštrumente in teorije in inštrumenta(petja).

Tudi po kovidu bomo z veseljem ponujali tudi spletne (online ure), posebej odraslim učencem, če vam tako bolj ustreza.

Absolutno priporočamo klasično delo v živo z učiteljem vedno, ko je to mogoče. Lahko kombiniramo tudi online in offline pristop občasnega obiskovanja klasičnih ur in online posvetovanjem.